Samenvatting van de game:
Het verhaal gaat over een meisje genaamd Sam.
Sam is 14 jaar oud en woont al haar hele leven in Maasland. Ze heeft nog nooit iets van techniek gezien.
Ze is nieuwsgierig en erg slim.
Zo heeft ze al snel door dat er soms mensen verdwijnen nadat ze naar the centre zijn geweest. Dit is natuurlijk gek. Sam wilt weten wat er gebeurt en waarom er mensen weg zijn.
Als ze hoort dat haar vader moet komen schrikt ze natuurlijk, wat als hij ook weg moet. Zo gaat ze stiekem mee met haar vader en buurman naar the centre toe.
Tijdens de rit hoort ze haar vader en buurman praten over de grote stad en the centre. Ze kijkt om zich heen. Deze weg heeft ze namelijk nog nooit gezien.
Aangekomen stap haar vader uit en ziet ze hem naar binnen gaan. Ze gaat hem achterna maar kan via die deur niet meer naar binnen dus probeert ze een andere deur.
Deze gaat wel open en komt ze binnen in de grote hal vol met alle drivers. Ze kijkt haar ogen uit. Wat is dit, zoiets heeft ze nog nooit gezien. Alles knippert en geeft licht.
Dan verschijnt er iets voor haar hoofd en Sam schrikt. Ze wilt weg maar dat kan niet, dan hoort ze iemand zeggen “hallo Sam, welkom”. Hoe weet dit ding haar naam…
Ze kijkt op en er zweeft een kleine ronde robot bij haar. Deze begint vriendelijk tegen haar te praten en zegt dat ze mee moet komen.
Zo verteld hij dat ze moet oppassen voor de stad bewoners die daar werken en help haar bij het schuilen. In het midden van deze hal staan 2 (of 3 of 4) werkers te praten, Sam kan hier niet onopgemerkt langs. Het robotje verteld haar dat als ze naar links gaat langs de kasten kan. Zo kan zie hier doorheen kruipen en onopgemerkt verder.
Aan het einde van de hal zijn drie deuren. Links midden en rechts. Sam kan alleen door de rechter deur.
Als ze door de deur gaat komt ze bij de laatste scene.
Deze kamer is ontzettend modern. Dus wit van kleur met blauwe lampen. Verder staat er niet veel in de kamer behalve een hele grote tafel met een mega groot scherm. Voor deze tafel staat een stoel.
De robot zijn stem klinkt opeens anders. Boos en kwaadaardig. Deze stem vertelt Sam te gaan zitten. Ze kijkt en ziet dat de robot is veranderd van kleur en er niet meer uitziet zoals in het begin. Als ze is gaan zitten worden haar handen vast gezet. Vanaf dit moment is de game niet meer speelbaar. Er word ingezoomd op het scherm en je ziet alle informatie die ze op dat moment ophalen van haar vader en ziet een balk langzaam steeds groener worden.
Dan komt er op het scherm te staan “ready for pickup” en wordt het beeld zwart, Einde Scene.
Back to Top